>
>
Pablo Software Solutions
Maar als u liever gereden wilt worden in uw eigen auto, is dat bij Taxi Het Loo natuurlijk ook mogelijk.. lees meer ...
Voor uw veiligheid hebben we ons wagenpark in de wintermaanden voorzien van winterbanden. lees meer ...
Omgeving van Apeldoorn en Deventer
Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en staat bekend om zijn bezienswaardigheden. Allemaal stuk voor stuk de moeite waard om te gaan bekijken. Zo is Apeldoorn vooral bekend om de attracties Apenheul en de Koningin Julianatoren.

Ook kunt u in Apeldoorn goed terecht voor kunst en cultuur.

Het bekendste museum is toch wel Paleis Het Loo en CODA. Maar daarnaast huisvest Apeldoorn ook het Politie Museum (wat recentelijk weer open is) en het voormalig Van Reekum Museum. Natuurlijk kunnen we de Veluwe zelf niet vergeten. Het Park de Hoge Veluwe is bij uitstek een geschikte plek om van kunst en cultuur te genieten. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen of fietsen door het park.
Naast musea en attracties is er in Apeldoorn ook aandacht besteed aan het uitgaansleven, zoals Schouwburg Orpheus, Podium Gigant en voor het commerciele filmaanbod in Apeldoorn is er Tivoli.
Ook zijn er evenementen die ieder jaar terugkeren. De grootste evenementen zijn toch wel het Drakenboot Festival en Jazz in The Woods.

Deventer is een stad en oude Hanzestad in het oosten van Nederland. De stad is gelegen aan de IJssel.
Deventer is een bezienswaardige stad met een monumentaal centrum. Zo kunt u naar het Historisch Museum Deventer en het Speelgoedmuseum .
Ook in Deventer zijn er ieder jaar weer een aantal karakteristieke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn. De boekenmarkt is de grootste boekenmarkt van Europa. Tijdens het Dickens Festijn word de oude binnenstad omgetoverd in de 19e eeuwse stijl.
Copyright 2011 by "Stylus"    All Rights reserved    E-Mail: info@stylus.nl
Apeldoorn
055 - 844 31 30

.

Deventer
0570 - 63 63 92